RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Marcel Ciolacu, o nouă gafă: a confundat evaziunea cu inflaţia

Premierul Marcel Ciolacu a confundat, miercuri, evaziunea fiscală cu inflația când a vorbit despre faptul că „nu pot să ridic din umeri, prim-minstru al României, şi să mă uit că avem cea mai mare inflaţie din Europa”. Oficialul se referea de fapt la evaziunea fiscală, nu la inflație.

Cabinetul premierului: Ciolacu se referea de fapt la evaziune, nu la inflaţie FOTO Inquam Photos

Cabinetul premierului: Ciolacu se referea de fapt la evaziune, nu la inflaţie FOTO Inquam Photos

Eu m-am săturat, de 30 şi ceva de ani, vin miniştri de finanţe, vin premieri şi spun că fac digitalizare. Nu pot să ridic din umeri, prim-minstru al României, şi să mă uit că avem cea mai mare inflaţie din Europa, când mă duc la Bruxelles, e primul lucru pe care mi-l spun, că avem cel mai mare gap de TVA. Dacă doriţi un prim-ministru incapabil şi tot timpul să ies din această logică, pentru că avem nu ştiu ce alegeri, cum am văzut şi ministrul Transporturilor, care şi-a asumat. Ne dorim odată să avem autostrăzi sau le amânăm încă un an de zile, pentru că deranjăm într-un an electoral? Este cazul să fim responsabili”, a afirmat miercuri premierul.

  

Potrivit cabinetului şefului Executivului Marcel Ciolacu se referea de fapt la evaziune,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Wizz Air anunţă o nouă bază operaţională în Bacău

Redacția

Skoda lansează un nou centru de simulare în Mlada Boleslav

Redacția

Nou scandal în AUR. Un membru a demisionat acuzând organizarea unor „petreceri cu acte de preacurvie”. Liderul AUR susţine că este vorba de o răzbunare

Redacția
Încarcă...