NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mâna curentă montată pe scările din Parcul Municipal Peștișorul a fost din nou tăiată pentru a fi înlocuită

Muncitorii firmei care execută lucrările de modernizare la Parcul Peștișorul nu reușesc să finalizeze cu bine o lucrare simplă. Astăzi dimineață, aceștia lucrau de zor, unii spărgeau gheața de pe treptele care duc spre Palatul Cantacuzinilor, iar alții tăiau, din nou mâna curentă. 

Motivul este unul destul de inexplicabil: „A fost montată la o înălțime prea mică și trebuie înălțată”, ne-au răspuns doi bărbați care duceau aceste fiare într-o mașină staționată pe marginea drumului.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Pașcani a explicat motivul acestei întâmplări neplăcute spunând că momentan există o situație temporară, iar de îndată ce se va înlocui bara conform standardelor ele nu vor mai fi schimbate.

  

În această dimineață, lucrătorii firmei ce se ocupă de aceste lucrări au ridicat una dintre acele bare de protecție pentru a fi ridicate la cotă, asta din cauza faptului că în urma recepțiilor lucrărilor a fost făcută această constatare că respectivele bare nu sunt la cote, iar ele sunt duse în momentul de față, vor fi refăcute și montate la cota respectivă„, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Pașcani.

La această măsură muncitorii au mai recurs și în trecut. Acest fapt ne face să ne întrebăm când vom dispune de un parc populat în mare parte de cetățeni care se bucură de un loc relaxant ferit de zgomotul orașului și nu de muncitori cu viziuni de schimbări lunare.

 Citește și {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Liderii PRO România au simțit pe propria piele cât de mult contează autostrada pentru Moldova

Marius Parteni

6 județe din Moldova, sub atenționare meteorologică

Redacția

Școala Gimnazială Miroslovești angajează administrator financiar debutant

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site