RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

MAE, avertizare de călătorie pentru Spania. După caniculă, o furtună va lovi mai multe zone din Peninsula Iberică

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îi avertizează pe cetățenii români că miercuri, 25 august, vor fi furtuni în câteva zone ale Spaniei.

Dacă ziua de marți a fost marcată de caniculă în Galiția și precipitații în Aragon, Catalonia și Comunitatea Valenciană, miercuri vor fi furtuni în comunitățile Madrid, Aragon, Castilla y León, Castilla-La Mancha și Catalonia.

Specialiștii au emis cod galben de furtuni pentru aceste comunități. De asemenea, a fost anunțat cod galben de vânt de coastă (forța 7) pentru Galiția.

Papa Francisc donează bani pentru reconstrucţie, după seismul din Haiti. Suma e consistentă, „în contextul în care țara se luptă şi cu pandemia”

  

24 Aug, 21:40 | Știri externe

A murit Charlie Watts, toboșarul trupei „The Rolling Stones”. Artistul avea 80 de ani

24 Aug, 21:20 | Știri externe

Talibanii le interzic afganilor să meargă la aeroportul din Kabul. Ce se întâmplă cu evacuarea din oraș a străinilor

24 Aug, 19:18 | Știri externe

MAE îi sfătuiește pe cetățenii români să consulte în permanență informațiile publice comunicate de autoritățile spaniole.

De asemenea, în caz de urgență, se recomandă cetățenilor români care se află în zonele afectate să contacteze autoritățile competente, apelând telefonul de urgență 112.

CITEȘTE ȘI:

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Serialul „Emily in Paris”, criticat de autoritățile din Ucraina: Avem o imagine caricaturală a unei femei din Kiev care este inacceptabilă și insultătoare

Redacția

Cine este șoferul român de TIR mort în Italia. Avea un băiețel de doar 11 ani

Redacția

Un comandant rus lăudat la TV pentru „curajul” său și-a abandonat vehiculul de luptă. Ucrainenii l-au deschis cu toporișca. VIDEO

Redacția
Încarcă...