NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Măcel cu topoare și pistoale la Boureni, lângă Târgu Frumos. Agresorii reținuți de judecătorii pășcăneni

Scandal monstru sâmbătă noaptea în localitatea Boureni de lângă Târgu Frumos. Proprietarul unei firme de pază din Iași, însoțit de doi agenți, au intrat cu tupeu într-o casă unde avea loc o petrecere pentru a se război cu un tânăr. În timpul bătăii dintre agenții de pază și participanții la petrecere primii, au folosit pistoale cu bile de cauciuc, spray lacrimogen și un topor. Toate aceste fapte doar pentru ca unul din agenții de pază să se răzbune pe respectivul tânăr, pentru că i-a jignit concubina. 

Marian Cristinel Potură, de 28 de ani, însoțit de Adrian Chirică de 24 de ani și de un alt agent care nu a participat la scandal, s-au deplasat la locuința unde era organizată petrecerea. Potrivit prim-procurorului Liviu Beceru, aceștia l-au împușcat pe tânărul cu care se afla în conflict, dar și pe un alt prieten de-al acestuia. Cei doi au nevoie de îngrijiri medicale fapt pentru care au fost transportați la Spital. „Ieri, 22 iulie, cei doi au ajuns în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile”, ne-a declarat prim-procurorul Liviu Beceru.

Advertisements

Până să ajungă în fața procurorilor și judecătorilor, agresorii au fost căutați de mascații de la Serviciul de Intervenție Rapidă, deoarece au fost considerați deosebit de periculoși.

  

CItește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Viceprimarul comunei Miroslovești a demisionat din motive personale

Marius Parteni

Festivalul de Datini “Alexandru Vasiliu – Tătăruși” (Galerie Foto și Video)

Marius Parteni

Festival folcloric cu tradiție, duminică, la Tătăruși

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site