RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Proiectele de investiții în infrastructură continuă la Valea Seacă: Licitație pentru încă 7,2 kilometri de drum


Primăria Valea Seacă intenționează să reabiliteze prin covor asfaltic alți 7,2 kilometri de drum comunal, în toate cele trei sate componente. Valoarea lucrărilor se ridică la aproximativ 7,5 milioane lei. Licitația de atribuire a contractului va avea loc în data de 18 septembrie 2015.

Primarul Valeriu Roman a spus că prin acest proiect se va reabilita și moderniza infrastructura rutieră în zona Ardeal din Topile, în lungime de 1,4 km. Tot pe aceeași lugime va fi reabilitată și strada Panaintești. În proiect mai este trecută strada Brutărie și școlii din Valea Seacă, Potcoava Conțești și strada care face legătura cu asfaltul. Când vom finaliza această investiție, putem spune că 70% din străzile din comună sunt reabilitate. Căutăm soluții să atragem și alte surse de finanțare pentru a continua investițiile, ne-a declarat Valeriu Roman, primarul comunei Valea Seacă.

Fondurile destinate realizării acestui obiectiv sunt de la Guvernul României și bugetul local. “Am primit 15 miliarde de lei pentru a demara acest obiectiv. Fondurile sunt garantate”, a mai susținut primarul.

  

Menționăm faptul că la acest moment în comuna Valea Seacă se implementează primul proiect european prin care s-a turnat covor asfaltic pe o lungme de 3,2 kilometri de drum, ce face legătura între Topile și centrul comunei Valea Seacă. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Lespezi: De marți, vor fi distribuite pachetele cu produse de igienă

Oana Cordoneanu

Pomenire la Biserica Domnească din Ruginoasa pentru Domnitorul Alexandru Ioan Cuza la împlinirea a 150 de ani de la moarte

Redacția

Oamenii din Blăgești se plâng din cauza prafului pe străzile nepietruite și intens circulate

Ema Roman
Încarcă...