RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Ce mai fură românii? Orice le pică-n mână! Violențe, furturi de bani și bijuterii în Valea Seacă, Lespezi și Sirețel

În ultimele zile, polițiștii pășcăneni au investigat câteva furturi puțin ieșite din comun. În seara zilei de 20 iulie, un bărbat de 30 de ani din comuna Valea Seacă a fost depistat pe o parcelă de cartofi aparținând unei familii din suburbia Gâștești

Ion Munteanu apucase să culeagă aproximativ 6 kg de cartofi de pe parcela familiei Grecu până ce a fost depistat de proprietar. Polițiștii pășcăneni au întocmit un dosar de cercetare penală pentru furt calificat.

Tot cu dosar penal pentru furt s-a ales și un tânăr de 18 ani din comuna Lespezi. Marian Barabulă a găsit portofelul lui Gheorghe Pascaru, din comuna Liteni (Suceava), venit la spectacolele organizate pentru zilelele comunei și a sustras din acesta suma de 50 de lei. Polițiștii avertizează cetățenii că obiectele de valoare găsite trebuie predate de urgență la secția de poliție cea mai apropiată. „În situația în care se găsesc bunuri, acestea trebuie predate în cel mult 10 zile de la data găsirii celui mai apropiat organ de poliție”, a declarat cms.-șef Tiberiu Dogaru, adjunctul comandantului Poliției Pașcani.

  

Tot în acest weekend, doi tineri din comuna Sirețel au ajuns să se lovească reciproc după ce au consumat împreună mai multe sticle de băutură. Motivul scandalului a fost dispariția unui lănțișor de aur de la gâtul unuia dintre ei. Ion Dulgheru, de 20 de ani, a început să îl acuze pe Ion Roșu, de 26 de ani, că i-a furat bijuteria. El a și reclamat la Poliție faptul că ar fi rămas fără lănțișorul din aur ce cântărea 10 grame în momentul în care a plecat spre casă cu prietenul său.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Post vacant scos la concurs de Primăria Miroslovești

Redacția

Festivalul de “Datini și Obiceiuri” la Ciohorăni, ediția I

Marius Parteni

Nunta de aur sărbătorită la Primăria Răchiteni

Redacția
Încarcă...