RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările la parcul de lângă Primărie sunt pe ultima sută de metri. Constructorul cu betoanele, municipalitatea cu spațiile verzi

Societatea care se ocupă de realizarea lucrărilor de sistematizare din zona Primăriei Pașcani a început de două săptămâni de zile să amenajeze aleile pietonale ale viitorului parc din apropierea  sediului administrativ.

 

  

Utilajele au trecut ușor cu lama peste iarba verde pentru a croi drum aleilor ce au fost deja pavate. Se lucrează de zor în jurul sediului administrativ, în baza unei finanțări care asigură continuitatea acestei investiții de ani de zile.”Este un proiect mai vechi unde este cuprinsă și sala multi funcțională, esplanada și acest parc dintre Primărie și blocurile D2. Este vorba despre un proiect care se va finaliza la sfârșitul acestui an“, susține Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani.    

Problema în cazul acestui șantier este alta. Reporterii noștri au discutat ieri cu reponsabilul de lucrare al societății și au aflat că reface partea de spațiu verde doar dacă din bugetul local vor mai fi alocate fonduri.”Să vedem ce bani ne vor da de la Primărie. Noi ne ocupăm doar de partea cu aleile pietonale“, a susținut șeful de lucrări.

Șefii Primăriei sunt de părere că în sarcina firmei care execută lucrările cade și reamenajarea zonei destinate spațiului verde. Proiectul acestui parc mai cuprinde amenajarea unor bănci și stâlpi de iluminat. Piațeta cu fântâna arteziană de 8 miliarde de lei din fața sediului administrativ va fi și ea dotată cu mobilier.     

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Fără apă potabilă în Hărmăneștii Vechi și Todirești

Redacția

Președintele Consiliului Județean Iași și prefectul s-au întâlnit cu primarii din zona Pașcaniului

Răzvan Grecu

Proprietari de garaje, ridicate fără forme legale, somați să elibereze o stradă!

Marius Parteni
Încarcă...