NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările la canalizarea de pe panta Mârzasca au început. Anul viitor va fi asfaltată întreaga stradă Nicolae Iorga

Strada Nicolae Iorga din Pașcani a intrat în proces de reabilitare. După vizita în teren a proiectanților, care a avut loc luni, astăzi muncitorii au trecut la treabă.

  

 

 

 

 

Într-o primă fază se lucrează la partea de canalizare pe panta Mârzasca, începând de la baza ei, din intersecția cu strada 1 Decembrie 1918 până sus în zona Hotelului Central. Totodată va fi refăcut și terasamentul acesteia.

Lucrările de reabilitare a străzii Nicolae Iorga au început. Este vorba despre alimentarea cu apă potabilă și canalizarea menajeră și pluvială. Sunt lucrări de adâncime până la 5 – 6 metri, în zona hotelului. După ce vom termina canalizarea, urmează asfaltarea. Prima etapă a părții de canalizare este de la km 0 până la hotel, următoarea fiind anul viitor”, ne-a declarat Visarion Lucuțar, maistru specialist în construcții.

Facem precizarea că în luna septembrie administraţia Locală a încheiat un contract în valoare de 1,6 milioane de lei, cu asocierea formată din Conest S.A. și Construcții Hidrotehnice S.A.

Advertisements
Advertisements

Cel mai probabil, în primăvara anului viitor va fi rezolvată alimentarea cu apă potabilă și canalizarea menajeră și pluvială pe cel de-al doilea sector de drum rămas. Abia după ce se vor termina aceste lucrări, se va trece la turnarea de covor asfaltic și reabilitarea trotuarelor pe toată lungimea străzii Nicolae Iorga.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Iluminatul festiv a fost pus în funcțiune la Târgu Frumos

Marius Parteni

Școala Gimnazială Miroslovești angajează administrator financiar debutant

Oana Cordoneanu

PSD Pașcani ține ascunse soluțiile pentru rezolvarea situației agenților economici din piața vale, ce nu dețin contract!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site