RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

7 ani și niciun vinovat în cazul tentativei de incendiere a clubului Relaxa!

Tragedia din clubul Colectiv ne reamintește de cazul de acum 7 ani când ușa de acces a unui club din Pașcani a fost atacată cu sticle incendiare de indivizi necunoscuți.

  

 

 

 

Deși faptele au fost extrem de grave putând cauza o tragedie, iar de atunci au trecut ani de zile, polițiștii susțin că nu au identificat autorii, deși în acea noapte mai mulți tineri au fost reținuți de oamenii legii  chiar din fața clubului.

Atacul a avut loc în luna decembrie a anului 2008, în momentul în care în Clubul Relaxa se aflau peste o sută de persoane. Atunci ușa localului a fost cuprinsă de flăcările provocate  de o sticlă incendiară, însă din fericire aceasta a ars doar pe exterior.  

La acea vreme, șeful Poliției Pașcani declara că în câteva săptămâni îi va prinde pe cei vinovați de aceste fapte, însă timpul a dovedit că acesta s-a înșelat.

“Noi îi audiem acum pe tinerii care au fost implicați. Vrem să ajungem la cei care au dat foc la ușa clubului. Cu siguranță că în câteva zile vom afla cine a fost. Aceștia trebuie prinși și pedepsiți conform legii”, a spus atunci comisarul Mihai Năcuță, seful Poliției din Pașcani.

Din păcate, după 7 ani, cazul a rămas ca fiind unul cu autori necunoscuți. La acea vreme s-a spus că tentativa de incendiere a clubului a fost urmarea unui conflict dintre proprietar, Gabriel Sofian, și mai mulți tineri de municipiu printre care și Ciprian Balcan.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Accident îngrozitor în județul Iași! Un tânăr a murit strivit de un tractor, după ce autoritățile au semnalizat un pod scos din uz cu un ambalaj de la pufuleți!

Redacția

Accident cu şapte victime la Budăi. Un şofer a oprit pentru a lua o persoană la ocazie

Redacția

Pașcani: Două minore dintr-un Centru de Servicii Sociale, căutate de polițiști

Redacția
Încarcă...