NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

7 ani și niciun vinovat în cazul tentativei de incendiere a clubului Relaxa!

Tragedia din clubul Colectiv ne reamintește de cazul de acum 7 ani când ușa de acces a unui club din Pașcani a fost atacată cu sticle incendiare de indivizi necunoscuți.

  

 

 

 

Deși faptele au fost extrem de grave putând cauza o tragedie, iar de atunci au trecut ani de zile, polițiștii susțin că nu au identificat autorii, deși în acea noapte mai mulți tineri au fost reținuți de oamenii legii  chiar din fața clubului.

Atacul a avut loc în luna decembrie a anului 2008, în momentul în care în Clubul Relaxa se aflau peste o sută de persoane. Atunci ușa localului a fost cuprinsă de flăcările provocate  de o sticlă incendiară, însă din fericire aceasta a ars doar pe exterior.  

La acea vreme, șeful Poliției Pașcani declara că în câteva săptămâni îi va prinde pe cei vinovați de aceste fapte, însă timpul a dovedit că acesta s-a înșelat.

Advertisements

“Noi îi audiem acum pe tinerii care au fost implicați. Vrem să ajungem la cei care au dat foc la ușa clubului. Cu siguranță că în câteva zile vom afla cine a fost. Aceștia trebuie prinși și pedepsiți conform legii”, a spus atunci comisarul Mihai Năcuță, seful Poliției din Pașcani.

Advertisements

Din păcate, după 7 ani, cazul a rămas ca fiind unul cu autori necunoscuți. La acea vreme s-a spus că tentativa de incendiere a clubului a fost urmarea unui conflict dintre proprietar, Gabriel Sofian, și mai mulți tineri de municipiu printre care și Ciprian Balcan.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

TÂNĂR DIN TÂRGU FRUMOS, CERCETAT PENTRU FURT

Redacția

Poliţia începe verificarea transportatorilor ilegali de persoane în toată ţara

Redacția

Acţiune în municipiu. Pășcăneni sancționați contravențional

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site