RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrări de criză pe drumurile comunale din Ruginoasa. 9000 de puieți vor fi plantați în localitate

Lipsa fondurilor la bugetul local a determinat autoritatea din comuna Ruginoasa să recurgă la o măsură de criză pentru a reabilita drumurile comunale, ce aparțin localității. Vorbim de cele care nu au încă asfalt, dar sunt pietruite.

 

La votarea bugetului pentru anul în curs a fost prevăzută suma de 7500 lei pentru reabilitarea lor. Astfel, cu acești bani sunt îndreptate drumurile cu ajutorul unui utilaj cu lamă, iar ulterior sunt compactate.”Din puținii bani ăe care îi avem, mai exact 7500 lei, am ales să îndreptăm drumurile după care se la compactăm. Asta putem face acum, din lipsa fondurilor. Sperăm ca la o viitoare rectificare bugetară să primim ceva bani pentru infrastructură”, ne-a declarat Dănuț Nechifor, viceprimarul comunei Ruginoasa.

  

 

Lucrările de primăvară din comună continuă mâine cu acțiunea de plantatr puieți, lcare vor participa beneficiari ai ajutorului social și elevi ai școlilor din localitate. Puieții vor fi plantați pe marginea drumurilor comunale și în zona iazului Cazan.  

Related posts

Atenție, apicultori! Dezinsecție la Târgu Frumos pentru combaterea țânțarilor

Diana Marcu

Leonard Ursu director interimar la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, dacă Pantazi câștigă alegerile? Vezi ce răspuns a dat un vicepreședinte PSD la această întrebare!

Răzvan Grecu

Nisipul și puțină sare, baza deszăpezirilor și în acest an. Test cu clorură de calciu pentru a vedea efectele

Marius Parteni
Încarcă...