RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Loteria fiscală: Care sunt bonurile câştigătoare la extragerea de duminică

Bonurile fiscale emise în data de 9 septembrie, cu o valoare de 440 lei, au fost desemnate câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.

 

La această extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 – 30 septembrie 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

  

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. ‘Loteria Română’ (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Advertisements
Advertisements

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitateşi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

Fermier la 17 ani! Un elev de la Colegiul „Mihail Sadoveanu” pasionat de agricultură (Video)

Iulia Huțanu

Grup Feroviar Român (GFR) a lansat Synopsis, aplicație ce integrează sisteme digitale diferite și generează rapoarte operaționale de ansamblu

Redacția

S-au depus zeci de proiecte pentru obtinerea fondurilor europene

Redacția
Încarcă...