NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Hoţul care a îngrozit comuna Butea, a fost prins de poliţişti

Locuitorii din comuna Butea, pot răsufla uşuraţi. Hoţul care le pusese gând râu, a fost prins de poliţişti şi adus la cercetări.

 

 

  

De loc din judeţul Neamţ, bărbatul are 34 de ani şi este bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat din locuinţe.

În perioada februarie – septembrie anul acesta, bărbatul ar fi pătruns prin efracţie  în 4 locuinţe din comuna Butea, de unde ar fi sustras bunuri (bijuterii din aur, băuturi alcoolice)  şi bani. Prejudiciul creat este în valoare de 6850 lei.

Din cercetări a rezultat că bărbatul ar fi locuit pe raza judeţul Neamţ,  de unde s-ar fi deplasat cu bicicleta în comuna Butea, în zilele de duminică, când ar fi săvârşit furturile.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul este urmărit naţional şi internaţional, pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 4 ani, emis de Judecătoria Roman.

Hoţul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt. 

Advertisements

Related posts

Amendat cu 600 de lei după ce a fost depistat pescuind pe râul Siret

Răzvan Grecu

Mașină cu numărul de înmatriculare SV-07-FXM dispărută din apropierea Poliției Pașcani. Cine poate da relații este rugat să sune la 112!

Marius Parteni

Permisele care expiră în perioada stării de urgenţă vor fi considerate valabile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site