RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

O femeie a fost stropită cu benzină şi incendiată chiar de soţ

O femeie în vârstă de 53 de ani, din localitatea Brăeşti, Târgu Frumos, a trăit clipe de spaimă după ce soţul său a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc.

Incidentul s-a produs imediat după ce aceştia au băut o cantitate mare de vin, apoi s-au luat la ceartă. Totul a dege­nerat într-o bătaie. Furios, bărbatul a mers într-o cameră alăturată, de unde a adus o sticlă cu benzină, cu care a stropit-o pe soţia sa, apoi i-a dat foc. Femeia a încercat să stingă flăcările care au cuprins-o cu ajutorul mâinilor. Totuşi, flăcările i-au ars faţa şi mâi­nile. Faptul a avut loc ieri, în jurul orei 12, iar femeia a fost transportată la spital cu elicopterul din dotarea SMURD.

Poliţiştii au precizat că au deschis o anchetă, iar în funcţie de starea femeii, este posibil ca soţul să fie arestat de către poliţişti. „Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că o femeie din localitatea Brăeşti a ajuns la spital după ce a fost incendiată de către soţul său. Din primele cercetări a reieşit că, pe fondul consumului de alcool, între soţ şi soţie a început o ceartă. Cel mai probabil, femeia a fost stropită cu benzină de către bărbat. Poliţiştii fac cercetări în acest caz, iar în funcţie de starea victimei vor fi luate măsurile legale care se impun“, a precizat Anca Vîjiac, pur­tător de cuvânt al Poliţiei.

  

Starea de sănătate a femeii este însă gravă, ea suferind arsuri pe 70% din suprafaţa corpului. Medicii fac demersurile necesare, şi cel mai probabil victima va fi transportată la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Controale ale polițiștilor în comunele situate în apropiere de Pașcani

Redacția

Riscă închisoarea pentru o butelie de aragaz, un aparat radio și o bărdiță

Teona Gherasim

Ieşeancă furată chiar de bărbatul chemat să-i renoveze apartamentul

Redacția
Încarcă...