NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Comunicat de presă: Acţiune importantă a Organizaţiei Municipale PSD Paşcani

Duminică , 9 noiembrie, o echipă a PSD Paşcani a participat la o acţiune în municipiu, atât în zona vale, cât şi deal, în cadrul campaniei electorale.

La acţiunea au luat parte 50 de tineri din stafful  de campanie al  candidatului PSD la funcţia de Preşedinte al României,Victor Ponta unde au  distribuit materiale electorale celor prezenţi si au  realizat afişajul electoral atât în municipiu cât şi în suburbii .

După orele 14.00 acţiunea a continuat în suburbia Blăgeşti unde echipa PSD Paşcani s-a întâlnit cu alegătorii din zonă. De asemenea, au participat consilierii locali PSD Vasile Bălău , Adriana Dondaş, Bogdan Alexa şi militanţii PSD, acţiunea având drept scop mobilizarea electoratului si transmiterea mesajului candidatului PSD ,Victor Ponta la funcţia de Preşedinte al României.

“Oamenii din Municipiul Pașcani ne transmit același lucru: s-au săturat de scandalul pornit de la Cotroceni, de gâlceavă și intrigă. Vor un președinte care să unească românii, nu care să-i dezbine, de aceea Paşcaniul va vota cu Victor Ponta, pe 16 noiembrie”, a declarat Bogdan Alexa, director de campanie PSD colegiul 5 .  {jcomments off}

 Comunicat de Presă, PSD Paşcani

 

Advertisements

Related posts

IaȘi Cufărul Cu Haine, ediția a III-a la Fab Lab: Este timpul pentru curățenia de primăvară!

Redacția

Furnizarea apei potabile sistată din cauza unei avarii

Redacția

Băgat după gratii pentru infracțiuni la regimul rutier

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site