NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Locomotivă în flăcări Târgu Frumos. Ar fi luat foc din cauza gunoaielor

Locomotiva trenului personal R5608 care venea de 1 mai dinspre Suceava spre Iaşi a luat foc la intrarea în Târgu Frumos. Pom­pierilor le-a fost dificil să stingă flăcările din cauza înaltei tensiuni din fire. Curentul electric a fost oprit după 40 de minute de la izbucnirea incendiului.

 

Se pare că sursa focului sunt gunoaiele care erau sub locomotivă şi care s-au aprins din cauza scânteilor de la frână. 

  

După spusele martorilor, trenul era compus din două locomotive, una funcţională, care tracta va­goa­nele, şi una nefuncţională, care trebuia transportată la Iaşi, iar focul a pornit de la cea de-a doua locomotivă.

Aproximativ 12 pompieri s-au luptat cu flăcările care, la primul jet de apă, păreau a se înteţi. Incendiul s-a produs în jurul orei 19.00, iar trenul a plecat din câmp la ora 21.00, timp în care unii pasageri nu au avut răbdare şi au plecat să caute ocazii către Iaşi.

„Erau în jur de 150 de pasageri, dintre care jumătate au plecat la ocazii şi microbuze, nu au stat să mai aştepte. Trenul era format din patru componente, două vagoane şi două locomotive; cea din faţă care trăgea, iar cea de-a doua trebuia transportată în gara din Iaşi. Nu a văzut nimeni incendiul care a izbucnit în ultima locomotivă pentru că aceasta era goală“, a declarat unul dintre pasageri.

Trenul a avut o întârziere de două ore, ajungând în Gara Internaţională din Iaşi la ora 22.00. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, pasagerii şi personalul CFR ajungând teferi la destinaţie.

 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Mulți au fost puțini au rămas: Prejudiciu mic în dosarul „AgroComplex”. Minuta deciziei instanței!

Răzvan Grecu

Tânăr înjunghiat pe o stradă din Heleșteni

Oana Cordoneanu

Accident rutier pe strada Grădiniţei! Un şofer beat şi-a avariat maşina

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site