RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

LIVE Război în Ucraina – ziua 797: În Harkov au fost găsite resturile unei rachete nord-coreene / Prima vizită la Kiev al unui membru al familiei regale britanice

Forțele rusești presează în mai multe puncte ale liniei frontului pentru a profita de fereastra de oportunitate pe care o au înainte ca ajutoarele militare americane să curgă în flux mare spre Ucraina. „Întârzierile serioase în ceea ce privește sprijinul au însemnat consecințe grave pe câmpul de luptă”, a spus luni liderul NATO, Jens Stoltenberg, în timpul unei vizite-surpriză la Kiev. Oficialii ucraineni spun că Rusia își adună forțele pentru o ofensivă majoră de vară, chiar dacă trupele sale obțin doar progrese minore în acest moment.

Soldați ucraineni din OdesaFoto: Lyashonok Nina/Ukrinform/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Toate informațiile despre războiul din Ucraina – ziua 797 – LIVE pe HotNews.ro:

  

07:42 Resturile unei rachete care a căzut în orașul ucrainean Harkov pe 2 ianuarie proveneau de la o rachetă balistică nord-coreeană din seria Hwasong-11, au spus inspectorii pentru sancțiuni ai ONU într-un raport realizat pentru un comitet al Consiliului de Securitate și consultat de Reuters.

În raportul de 32 de pagini, monitorii ONU pentru sancțiuni au concluzionat că „resturile recuperate de la o rachetă care a aterizat în Harkov, Ucraina, la 2 ianuarie 2024 provin de la o rachetă din seria Hwasong-11 a RPDC” și încalcă embargoul privind armamentul impus Coreei de Nord.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

LIVE Ziua 192 de război. Rusia susţine că a dejucat o tentativă a Ucrainei de a ocupa centrala nucleară Zaporojie / Kievul exploatează conducerea slabă din armata rusă și i-au luat prin surprindere pe ruși la Herson, susțin serviciile britanice / Zelenski: ”Protecţia Ucrainei este protecţia întregii Europe”

Redacția

Austria, fortăreața alpină a lui Putin. Jocurile de culise între Moscova și Viena

Redacția

Sancţionarea şoferilor care fac LIVE-uri la volan, proiect respins în Senat

Redacția
Încarcă...