NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lista proiectelor europene pe care administrația locală și le propune spre implementare în următorii ani. 360.000 lei este suma alocată pentru consultanță!

Primarul Dumitru Pantazi își propune ca în anul 2015 să pregătească un număr de opt proiecte pentru care să ceară finanțare de la Uniunea Europeană. Pentru ca șansele de reușită să fie cât mai mari, acesta a prevăzut în bugetul local suma de 360.000 de lei pentru consultanță în vederea accesării acestor programe europene.

Proiectele sunt trecute în proiecția bugetară pentru anul 2015 ce este supusă aprobării legislativului local luni, 16 februarie. Astfel, conducerea municipiului dorește finanțare pentru reabilitarea Palatului Cantacuzino, reabilitarea infrastructurii din cartierul Aerodrom, reabilitarea termică a școlilor Iordache Cantacuzino și Lunca, reparații capitale la școala Blăgești, reabilitare termică a blocurilor de locuit, construirea unui Centru Social și a unei Cantine de Ajutor Social și montarea unui sistem de supraveghere video în zona deal a municipiului. 

 FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015

  

{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

Cu toate că aceste proiecte sunt urgente pentru municipiu, totuși având experiența proiectului european PIDU, cel mai devreme implementarea lor, dacă vor fi declarate eligibile, ar urma să fie peste 5 ani de zile.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă în Hărmăneștii Noi, Hărmăneștii Vechi și Blăgești

Redacția

Scandal pe plata apei la toaletă, între USR Pașcani și Ovidiu Teșu

Răzvan Grecu

Primarul Dumitru Pantazi și-a serbat onomastica în avans alături de funcționarii publici

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site