RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Lista celor 100 de câştigători la Loteria bonurilor fiscale din iunie

Lista cu cei 100 de câştigători la Loteria bonurilor fiscale organizată pentru perioada 29 martie – 31 mai a fost publicată vineri pe site-ul Ministerul Finanţelor.

“Fiecare câştigător va primi un premiu în valoare de 10.000 de lei”, a anunţat pe Facebook ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Pentru a doua extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale, organizată pe 28 iunie, au fost depuse 508 cereri de revendicare a premiilor, aferente bonurilor cu valori între 135,00 lei şi 135,99 lei, emise pe 23 mai, a anunţat Ministerul Finanţelor Publice.

  

Din cei 508 au fost desemnaţi 100 de câştigători, cu un premiu de 10.000 lei fiecare, printr-o nouă extragere care a avut loc joi seara.

Fiecărui bon fiscal depus i-a fost atribuit un număr unic de înregistrare, în intervalul 1 – 508. Joi a fost extras un număr de la 1 la 508, acesta reprezentând primul bon câştigător. Celelalte 99 vor fi stabilite în baza unui algoritm de selecţie care implică o bază de referinţă şi aplicarea unor paşi crescători.

LISTA CÂŞTIGĂTORILOR

sursa www.ziaruldeiasi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Virgil Popescu: „Până la 1 noiembrie, companiile de furnizare a energiei electrice, în care și statul român este acționar majoritar, vor putea încheia contracte pe termen lung”

Redacția

Reprezentanții HORECA au întocmit un ghid de siguranță în restaurante. Care sunt regulile pentru angajați și clienți

Redacția

Cum împarte România banii de la UE pentru autostrăzile și drumurile expres din Moldova

Redacția
Încarcă...