NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lipsa apei potabile și mirosul insuportabil i-au scos pe pășcăneni în stradă (VIDEO)

Oamenii disperați din cauza mirosului insuportabil din apartamente au amenințat cu mic cu mare că vor lua cu asalt sediul ApaVital pentru a fi rabranșați la rețeau de apă potabilă.  

Situație grea pentru pășcănenii debranșați de la serviciul cu apă. După ce au trecut 5 zile de când nu mai au apă în robinete, chinul se va prelungi până luni, cel puțin. Ei sunt nevoiți să rămână în această situație. Mirosul insuportabil din apartamente i-au scos în stradă, în fața blocului pentru a lua măsuri.

Primăria măcar apă să bem să ne dea, dar nu fac nimic. Măcar o sticlă de apă, chiar am obosit să cărăm apă de la izvor din vale”, ne-a declarat o femeie.

  

“Eu stau la etajul 10 și este un miros insuportabil. Iar cei care nu au geamuri afară la baie nici nu mai pot sta în apartamente”, a continuat o locatară din blocul C5.

Locuitorii blocurilor C5 și U3 au mers la Primăria Municipiului Pașcani pentru a discuta cu primarul, însă acesta nu era prezent astfel încât s-au îndreptat către biroul viceprimarului Vasile Axinte. Acesta i-a invitat înauntru pentru a le expune situația mai pe înțelesul lor.

Doi judecători s-au abținut fiindcă erau din Pașcani, iar un judecător din Iași i-a dat drumul mai departe. Luni se judecă în final termenul în care ne cere să indicăm blocurile care trebuiesc branșate. Eu vă vorbesc din două puncte de vedere. În primul rând din punctul de vedere al viceprimarului că ați venit la mine și trebuie să vă ascult și din punctul de vedere al cetățeanului. Eu am făcut tot ce-a stat în putința mea ca să rezolv problema”, le-a declarat Vasile Axinte.

Deși au stat cinci zile fără apă potabilă, din păcate aceștia vor fi nevoiți să mai stea până luni, când va fi dată decizia finală în ceea ce privește rebranșarea locuitorilor care au fost debranșați la începutul acestei săptămâni.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=j_9Xe74SOGQ{/youtube}

 Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Fostul secretar al Primăriei Pașcani a demisionat din Consiliile de Administrație!

Marius Parteni

Cîțu: Singura măsură va fi interdicția de circulație noaptea de la 22.00. S-a propus să închidem mall-urile în week-end, nu am acceptat

Redacția

Târgul de Crăciun și Regulamentul de acreditare al jurnaliștilor pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local, din 25 noiembrie!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site