RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Liderul ultrașilor rapidiști a fost arestat. Măsurile luate în dosarul lui Daniel Niculae

Trei dintre ultrașii rapidiști reținuți în care este cercetat și Daniel Niculae, președinte al echipei de fotbal, au fost arestați. Printre ei este și liderul galeriei giuleștene care colabora direct cu Daniel Niculae pentru introducerea de materiale pirotehnice periculoase pe stadion.

În acest dosar, sunt cercetate 16 persoane, procurorii Parchetului Tribunalului București stabilind la adresa lor acuzații în dosarul în care se fac cercetări pentru  constituire a unui grup infracţional organizat, operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, și distrugere.

Trei inculpați au fost arestați pentru 30 de zile, iar față de alți 12 a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Niculae a fost lăsat în libertate și are calitatea de suspect în acest caz.

  

Procurorii spun că Daniel Niculae, președinte al echipei de fotbal, colabora cu ultrașii ca să aducă pe stadion materiale pirotehnice periculoase. Mai mult, în interiorul arenei a fost găsită și o încăpere secretă, cu un perete fals, unde erau depozitate petardele și torțele. Dan Șucu, finanțatorul echipei, spune că nu știa nimic despre aceste lucruri. 

„Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare au fost descoperite şi ridicate mai multe materiale pirotehnice,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Lider PNL, despre eliminarea măsurilor fiscale: Nu vor fi decizii abrupte

Redacția

Fără irigații, seceta face praf agricultura din România

Redacția

O dată în viaţă: Ziua cu trei evenimente rare

Redacția
Încarcă...