NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Liderul PDL Iași a numit un președinte interimar la PDL Pașcani

Senatorul Dumitru Oprea, președintele PDL Iași, însoțit de consilierii județeni Liviu Bulgaru și Constantin Șerban au venit ieri la Pașcani pentru a participa la o întâlnire cu membrii organizațiilor locale din zonă.

 

Cu această ocazie a fost făcută o analiză a activității organizației locale, iar în final a fost propus un nou președinte interimar. Acesta este Vasile Sandu, de profesie inginer silvic. El va coordona campania electorală pentru Parlamentul European. Sandu va face echipă cu Neculai Iftode, fost adjunct al ISU Iași, care a fost reconfirmat în funcția de președinte interimar al Colegiului 5 Pașcani. De asemenea ei vor fi ajutați de membrii vechi ai partidului.

  

„Scopul nostru este acela de a realiza un procent bun la alegeri. Sunt multe lucruri de făcut, de pus la punct cum se spune. Nu știu ce va fi după alegerile pentru Parlamentul European”, ne-a declarat telefonic Vasile Sandu.

Surse participante la ședință ne-au precizat că senatorul Dumitru Oprea îl va susține pe Vasile Sandu și pe viitor, pentru a câștiga alegerile ce vor fi organizate. Trebuie menționat faptul că de destinele organizației Pașcani a răspuns până ieri Niță Dermidie. Acesta și-ar fi manifestat de mai mult timp dorința de a renunța la funcție.      

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Lista Guvernului Ponta 3. Victor Ponta s-a înţeles cu Kelemen Hunor. Ce posturi primeşte UDMR

Redacția

Deputatul Petru Movilă cere soluții pentru Legea salarizării

Redacția

Jurnal de Pașcani:Buzunarele lui Crăciunescu atacate de Pantazi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site