NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Licitație publică pentru închirierea modulelor din piața vale

O parte din spațiile modernizate din Piața Agroalimentară din Zona Vale sunt în căutare de agenți economici care să desfășoare activitați aici. Este vorba despre 6 spații comerciale cu suprafețe de 26 mp fiecare, situate în Tronsonul II A, recent renovate.

 

Conform viceprimarului, Vasile Axinte, zilele trecute s-a făcut procesul verbal de recepție finală a acestor lucrări și că în cel mai scurt timp acestea vor fi scoase la licitație.

Menționăm că Primăria a organizat două licitații în luna iunie pentru închirierea pe o durată de cinci luni a altor spații comerciale din vale. Dintre acestea doar două și-au găsit ”proprietari”, celelalte fiind programate pentru o nouă licitație ce nu a mai avut loc.Motivul pentru care afaceriștii nu s-au înghesuit la închirierea modulelor a fost prețul. Numai achiziționarea documentației de atribuire a fost de 100 lei pentru spațiile comerciale situate în Piața Vale din str. Ceferiștilor, nr. 4. Cuantumul garanției de participare la licitație a fost de 1.500 lei. Rămâne de văzut care va fi prețul de închiriere și condițiile cerute investitorilor pentru a putea desfășura activități aici.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ședința din luna septembrie a Consiliului Județean se va desfăşura la Pașcani

Marius Parteni

Incredibil!!! Primăria nu știe câți agenți economici își desfășoară activitatea în Pașcani

Marius Parteni

Marcel Vela mulțumește românilor și vine cu un mesaj: Urmează o perioadă grea, mă bazez pe efortul fiecăruia dintre dumneavoastră

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site