RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Licitație publică pentru închirierea modulelor din piața vale

O parte din spațiile modernizate din Piața Agroalimentară din Zona Vale sunt în căutare de agenți economici care să desfășoare activitați aici. Este vorba despre 6 spații comerciale cu suprafețe de 26 mp fiecare, situate în Tronsonul II A, recent renovate.

 

  

Conform viceprimarului, Vasile Axinte, zilele trecute s-a făcut procesul verbal de recepție finală a acestor lucrări și că în cel mai scurt timp acestea vor fi scoase la licitație.

Advertisements

Menționăm că Primăria a organizat două licitații în luna iunie pentru închirierea pe o durată de cinci luni a altor spații comerciale din vale. Dintre acestea doar două și-au găsit ”proprietari”, celelalte fiind programate pentru o nouă licitație ce nu a mai avut loc.Motivul pentru care afaceriștii nu s-au înghesuit la închirierea modulelor a fost prețul. Numai achiziționarea documentației de atribuire a fost de 100 lei pentru spațiile comerciale situate în Piața Vale din str. Ceferiștilor, nr. 4. Cuantumul garanției de participare la licitație a fost de 1.500 lei. Rămâne de văzut care va fi prețul de închiriere și condițiile cerute investitorilor pentru a putea desfășura activități aici.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primăria se roagă de CFR să facă ceva cu blocul abandonat de pe strada Izvoarelor

Marius Parteni

Marcel Vela mulțumește românilor și vine cu un mesaj: Urmează o perioadă grea, mă bazez pe efortul fiecăruia dintre dumneavoastră

Redacția

Dictatorul Dumitru Pantazi răspunde militanților anti ApaVital: interzice mitingurile în zonele centrale ale municipiului! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...