NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PNL Iași și-a lansat candidații la alegerile parlamentare (VIDEO)

Aproximativ 500 de oameni au participat la lansarea candidaților Partidului Național Liberal Iași, la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Evenimentul a avut loc în această seară, de la orele 17.00, la Casa Municipală de Cultură Pașcani. 

 

  

În deschidere, o tânără pășcăneancă talentată, Andreea Dediu, a intonat imnul țării noastre, momente în care, toți cei din sală s-au ridicat în picioare.

Evenimentul a fost moderat de Andrei Riznic, iar primul care a luat cuvântul a fost Marius Pintilie, președintele organizației la nivel local.

Echipa liberală, formată din șapte membri a fost prezentată audienței de către președintele PNL Iași, Teofil Bălteanu. Din formațiune fac parte: Iulia Scântei, Mihaela Popa, Marius Bodea, Dumitru Oprea, Costel Alexe, Alexandru Muraru, Sorin Năcuță.

Fiecare dintre ei a ținut câte un discurs în fața publicului, ocazie cu care și-au arătat susținerea față de candidatul din partea PNL Pașcani, Sorin Năcuță. Ei au explicat cum poate fi schimbat municipiul astfel încât tinerii pășcănenii să nu mai fie nevoiți să plece la muncă în străinătate.
Prin intermediul unui mesaj înregistrat, pentru că nu a reușit să ajungă la eveniment, Alina Gorghiu- președintele PNL al României a transmis că susține echipa Iașului, și că are încredere în votul pe care pășcănenii îl vor da pe data de 11 decembrie.

Primarul comunei Mogoșești Siret, Damian Butnaru a închis evenimentul cu un discurs motivațional despre cum pot oamenii, prin deciziile pe care le iau, să-și facă bine lor, și tării totodată. 

{youtube}yqOLTnr0_p4{/youtube}

{youtube}sAcgZraPZc8{/youtube}

 

 

Advertisements

Related posts

Europarlamentarul Ivan vine mâine la Pașcani, la invitația senatorului Constantinescu, să se întâlnească cu primarii din Colegiul 3

Marius Parteni

Senatorul Lupu, nemulțumit de protestele din țară, anunță că Guvernul face totul pentru a avea pace, liniște și înțelegere!

Marius Parteni

Motivele pentru care deputatul Petru Movilă a demisionat din PDL

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site