RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

La Pașcani debranșările nu se fac după criterii economice sau juridice, ci după cum i se pune pata directorului Ion Toma

Declarație șocantă a directorului general al ApaVital Iași. Acesta a explicat cu nonșalanță într-o emisiune televizată ce presiuni pune pe salariații săi. Totul s-a întâmplat marți seara în emsiunea “Vocile Iașiului” difuzată de Digi 24 Iași.

Din intervenția sa reiese că la Pașcani debranșările nu se fac după criterii economice sau juridice, ci după cum i se pune pata directorului Ion Toma.

Mai exact, directorul operatorului ieșean a explicat cu subiect și predicat că blocurile debranșate din Pașcani au fost alese în funcție de cine locuia în ele. Astfel, scările de bloc în care locuiau angajați ai ApaVital au fost debranșate deoarece aceștia din urmă nu și-au asumat responsabilitatea pentru a semna contractele în numele scării.

  

Practica operatorului ieșean este  un abuz atât împotriva angajaților săi, dar și împotriva pășcănenilor care au ghinionul de a locui pe scara blocului cu un angajat al ApaVital ce și-a supărat șeful.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Vești bune: Centura de ocolire a Pașcaniului ar putea fi finanțată cu bani europeni!

Răzvan Grecu

Numerele de telefon din Primăria Pașcani unde puteți suna în caz de situații de urgență

Marius Parteni

Construcția noului cimitir, va începe de anul viitor! O spune primarul Pantazi, cel care deține firma ce a exploatat terenul

Marius Parteni
Încarcă...