NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

La Pașcani debranșările nu se fac după criterii economice sau juridice, ci după cum i se pune pata directorului Ion Toma

Declarație șocantă a directorului general al ApaVital Iași. Acesta a explicat cu nonșalanță într-o emisiune televizată ce presiuni pune pe salariații săi. Totul s-a întâmplat marți seara în emsiunea „Vocile Iașiului” difuzată de Digi 24 Iași.

Din intervenția sa reiese că la Pașcani debranșările nu se fac după criterii economice sau juridice, ci după cum i se pune pata directorului Ion Toma.

Mai exact, directorul operatorului ieșean a explicat cu subiect și predicat că blocurile debranșate din Pașcani au fost alese în funcție de cine locuia în ele. Astfel, scările de bloc în care locuiau angajați ai ApaVital au fost debranșate deoarece aceștia din urmă nu și-au asumat responsabilitatea pentru a semna contractele în numele scării.

  

Practica operatorului ieșean este  un abuz atât împotriva angajaților săi, dar și împotriva pășcănenilor care au ghinionul de a locui pe scara blocului cu un angajat al ApaVital ce și-a supărat șeful.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

PNL îi răspunde primarului pe marginea discuțiilor cu cetățenii din Boșteni!”Nu avem nici o vină”

Marius Parteni

Ce s-a discutat înainte de aprobarea hotărârii de scutire a datoriei AgroComplex Lunca Pașcani! Leonard Rusu a fost singurul împotrivă, Dumitru Pantazi a intervenit pentru a apăra interesele firmei sale! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Ședința de Consiliu Local (18 Decembrie 2015): DISCUȚII ȘI SOLUȚII DESPRE SALUBRIZARE, CĂLDURĂ MAI IEFTINĂ ȘI RECTIFICARE BUGETARĂ

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site