RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Kremlinul pretinde că „oboseala susţinerii complet absurde faţă de regimul de la Kiev va creşte în diferite ţări, în special în SUA”

Kremlinul a dat asigurări luni că „oboseala” susţinerii Ucrainei va deveni tot mai mare în rândul occidentalilor, într-un moment în care miniştrii de externe din Uniunea Europeană încearcă să dovedească contrariul întâlnindu-se la Kiev, relatează AFP, citată de Agerpres.

„Oboseala susţinerii complet absurde faţă de regimul de la Kiev va creşte în diferite ţări, în special în SUA”, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov.

Viitorul ajutorului american este incert, după ce a fost lăsat în afara unui acord de finanţare provizoriu pentru a evita o paralizie a administraţiei federale. Preşedintele american Joe Biden s-a dorit totuşi a fi liniştitor, promiţând să nu abandoneze Ucraina.

Dmitri Peskov a adăugat că se aşteaptă ca SUA să continue să facă parte din ecuaţie. „Bineînţeles, America va continua să se implice în acest conflict, de fapt direct”, le-a spus el jurnaliştilor care l-au întrebat despre ajutorul american.

  

Însă „slăbiciunea” occidentală creează mai multe „divizări în establishment-ul politic” şi va conduce la „contradicţii”, a prezis Peskov.

Aceste declaraţii intervin în contextul în care miniştrii de externe din Uniunea Europeană s-au întâlnit luni, la Kiev, pentru o „

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciucă, de Ziua Comemorării Holocaustului împotriva romilor: Atrocităţile petrecute nu trebuie uitate niciodată

Redacția

Amintiri despre Regină: Regele Charles povestește cum făcea baie și mama lui repeta cum va purta coroana/ Prințul Edward își amintește intrarea de la Jocurile Olimpice din Londra, în 2012

Redacția

Ce Înseamnă Cash Out la Pariurile Sportive

Redacția
Încarcă...