RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Judecătoria Pașcani a dispus arestarea unui șofer care a accidentat mortal o femeie și a fugit de la fața locului

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a ajuns după gratii, după ce a accidentat mortal o femeie și a fugit de la fața locului. Tragicul eveniment s-a întâmplat în seara zilei de 22 octombrie. Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 

  

Poliţiştii Compartimentului Rutier Târgu Frumos au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat care ar fi condus un autoturism pe DE 583, pe raza oraşului Tg. Frumos, ar fi acroşat mortal o femeie, de 70 ani, care ar fi traversat partea carosabilă, pe trecerea pentru pietoni, ulterior continuându-şi deplasarea.

 “La scurt timp de la sesizare, poliţiştii au identificat şi condus la cercetări conducătorul autoturismului, un bărbat de 42 ani, din comuna Bălţaţi, bănuit de comiterea faptelor. Acesta a fost testat alcoolscopic, stabilindu-se că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, conform Biroului de Presă al IPJ Iași.

 La data de 23 octombrie a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani, care a dispus prezentarea sa Judecătoriei Paşcani cu propunere de arestare preventivă, ce a fost însuşită de instanţă care a emis mandat de arestare peventivă pe numele său pentru 30 de zile. Bărbatul  a fost introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

 

Related posts

IPJ: Situații de evitat în preajma sărbătorilor de iarnă

Redacția

Bilanț tragic al ultimelor două zile: 44 de accidente, 19 persoane decedate şi 33 grav rănite /Ministerul de Interne: Este foarte mult, este extrem de mult!

Redacția

N-ai putea sa crezi ca s-a intamplat asa ceva!Orgii sexuale in sediul politiei din Tatarusi!!

Redacția
Încarcă...