RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un pășcănean a rămas fără telefonul mobil în Iași

Pe data de 16 noiembrie, polițiștii au fost sesizaţi de către F. Victor de 27 de ani din Paşcani despre faptul că în timp ce se afla într-un bar din Iaşi, persoane necunoscute, profitând de neglijenţa sa, i-au sustras de pe o masă un telefon mobil, valoarea prejudiciului creat fiind de aproximativ 900 lei.

În urma verificărilor efectuate a fost identificat P. Sorin, de 33 ani, din  Iaşi, suspectul furtului. Telefonul mobil urmează a fi recuperat şi predat părţii vătămate. Cercetările continuă cu bărbatul în stare de libertate, iar la finalizarea acestora dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propunere legală.Poliția recomandă cetăţenilor, ca atunci când se află în locuri publice, să nu lase bunurile de valoare nesupravegheate, chiar şi pentru perioade scurte de timp, întrucât de neatenţia noastră pot profita persoanele care doresc să obţină bani prin metode nelegale.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Alcoolul le-a luat mințile. Un bărbat din Todirești și-a bătut fiul cu pumnii și picioarele până l-a băgat în spital. Un pășcănean și-a agresat vecinul

Oana Cordoneanu

Român arestat în Olanda, după ce a fost prins în portbagaj cu o oaie furată de la grădina zoologică

Redacția

Activitatea economică din Pașcani verificată la sânge de inspectorii ANAF. Amenzi de peste 80.000 lei

Marius Parteni
Încarcă...