RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Portăreii îi scot unui ieşean poiata găinilor la licitaţie

Un ieşean din comuna Comarna ar putea rămâne fără poiata găinilor deoarece nu şi-a onorat înapoierea unui împrumut. Executorii vor pune pe tarabă o casa şi un teren aparţinând debitorului Constantin Bejenaru din satul Osoi, la cererea creditoare Ioana Trofin.

 

  

Licitaţia va avea loc pe 26 aprilie, ora 10, la biroul executorului Cezar Andrei de pe strada Ureche Grigore. „Imobilul – teren şi casă de locuit situat în Sat Osoi, Comuna Comarna, Judeţul Iaşi, este compus din teren construit şi neconstruit cu suprafaţa de 3.006 m.p., casa de locuit compusă din trei camere şi hol, anexe, fântână şi poiată păsări”, se arată în anunţul de invitaţie la licitaţie. Licitaţia va începe de la preţul de 160.157 lei. Totodată, pe 29 aprilie va fi scoasă la mezat şi o hală de 238 mp de pe B-dul Metalurgiei, proprietate a debitoarei SC Hidroterm Grup SRL. Preţul de la care începe licitaţia este de 514.805,25 lei fără TVA, executorii încercând prin vânzarea imobilului să recupereze o datorie către compania Arcon SRL din Sfântu Gheorghe.

Pe data de 3 aprilie va fi scos la vânzare de executori şi un teren de 2.500 mp din extravilanul comunei Ciurea aparţinând firmei Bas Design, în contul unei datorii de 83.000 euro către SC Arabesque. Licitaţia va începe de la preţul de 16.454 lei, reprezentând 75% din preţul de 21.938 lei la care a fost evaluat de un expert tehnic.

sursa ziarul de iasi

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Femeia din Gâștești care și-a înjunghiat fiul de 16 ani, avea descernământ în momentul comiterii faptei. Ea a fost arestată vineri, pentru 29 de zile

Redacția

Glumă macabră la 112! Cadavru plutind pe râul Siret, în zona podului de la Blăgești

Redacția

IPJ Iași : Poliția la datorie în ziua Unirii Principatelor

Redacția
Încarcă...