NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Jandarmii ieșeni alături de specialii din Pașcani

 

Acțiune caritabilă la o unitate de învățământ din Pașcani. Jandarmii ieșeni încearcă să aducă, în preajma Sărbătorilor Pascale, un strop de bucurie în sufletele copiilor de la Școala Specială.

Astfel, joi, 18 aprilie, începând cu ora 10.00, aceștia vor ajunge la unitatea de învățămând din municipiu, cu daruri și surprize. Vor avea loc și exerciții demonstrative ale jandarmeriei. La eveniment va fi prezent și prefectul județului Iași, Marian Șerbescu. La finalul săptămânii trecute, a avut loc la Sala Polivalentă din Iași Campionatul Național de Karate Tradițional pentru copii, unde jandarmii au strâns bani pentru a-i ajuta pe micuții cu nevoi speciale.  Va avea loc un program artistic susținut de formațiile de dans „Iris” și „Busuiocul”, unde activează elevii Școlii Gimnaziale Speciale Pașcani, elevii voluntari de la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani și grupul vocal „Mugurașii speciali”.

loading...
Advertisements

Related posts

Legea privind accesul la servicii de sănătate pentru copii şi persoanele în condiţii de vulnerabilitate fără CNP-promulgată de preşedinte

Redacția

Filtre gratuite pentru apa de la robinet

Redacția

Tot mai multe fete devin mame la 12 ani. Ionela, elevă în clasa a IX-a, are deja doi copilași

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site