RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Trei linii noi de gardă la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani

Vești bune pentru pășcăneni! Spitalul Municipal de Urgență are începând cu data de 1 septembrie trei linii noi de gardă.

 

 Mai exact, la cele 5 linii de gardă existente: medicină internă, pediatrie, obstretică ginecologie, chirurgie și CPU s-au mai adăugat: laborator de analize medicale, radiologie – imagistică medicală și Anestezie-Terapie Intensivă.

  

Conform managerului Spitalului Municipal de Urgență, dr. Costică Pânzaru, aceste noi trei linii de gardă vor ajuta foarte mult pacienții, în special din punct de vedere al timpului de așteptare.

”Pacientul când este internat în spital, este explorat interclinic pe toate aceste specialități. Este explorat bilologic la laboratorul de analize și inclusiv imagistică medicală. Mai mult, se scurtează timpii de așteptare ai pacienților. Pacientul, după 3-4 ore de la internare știe exact în ce situație este”,a declarat dr.Costică Pânzaru, managerul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani

 Menționăm că, de la 1 octombrie  la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani ar urma să se înființeze o nouă linie de gardă pe ortopedie.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Pensionarii ar putea primi bonuri de masă în schimbul tichetelor de călătorie nefolosite

Redacția

Petrece româneşte de DRAGOBETE

Ema Roman

Papa caută posibili colaboratori ai Securităţii în cadrul Bisericii Catolice din România

Redacția
Încarcă...