NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Trei linii noi de gardă la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani

Vești bune pentru pășcăneni! Spitalul Municipal de Urgență are începând cu data de 1 septembrie trei linii noi de gardă.

 

 Mai exact, la cele 5 linii de gardă existente: medicină internă, pediatrie, obstretică ginecologie, chirurgie și CPU s-au mai adăugat: laborator de analize medicale, radiologie – imagistică medicală și Anestezie-Terapie Intensivă.

  

Conform managerului Spitalului Municipal de Urgență, dr. Costică Pânzaru, aceste noi trei linii de gardă vor ajuta foarte mult pacienții, în special din punct de vedere al timpului de așteptare.

”Pacientul când este internat în spital, este explorat interclinic pe toate aceste specialități. Este explorat bilologic la laboratorul de analize și inclusiv imagistică medicală. Mai mult, se scurtează timpii de așteptare ai pacienților. Pacientul, după 3-4 ore de la internare știe exact în ce situație este”,a declarat dr.Costică Pânzaru, managerul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani

 Menționăm că, de la 1 octombrie  la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani ar urma să se înființeze o nouă linie de gardă pe ortopedie.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

ApaVital îi nemulțumește pe pășcăneni: Solicitările acestora nu au rezolvare din motive de neînțeles pentru ei

Ema Roman

Roxana, fetița care visează să devină medic și merge flămândă la școală: «Mie mi-ar plăcea un piure cu carne, o salată. Cam atât»

Redacția

Arhiepiscopul Tomisului critică în termeni duri o familie de ortodocşi care a botezat la catolici

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site