NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Jale mare la PDL. Greii refuză funcțiile de conducere pentru că depind de lefurile publice. Vezi aici structura de conducere pe Colegiu (AUDIO)

Președintele PDL Iași însoțit de consilierul județean Radu Ursanu au venit ieri seară la Pașcani pentru a stabili numele președintelui de Colegiu și structura de organizare la nivel local.

 

În urma discuțiilor aprinse președinte al Colegiului a fost propus de liderul județean Iulian Dominte. Prim vicepreședinte a fost desemnată Mihaela Vasile, secretar general Neculai Iftode, vicepreședinte Ioan Ioniță și Mugurel Ciurlică, Ovidiu Pasat și Ion Chirilă secretar executiv și Niță Dermidie președinte interimar organizația Pașcani. Toți aceștia au drept sarcină reorganizarea partidului în teritoriu până la alegerile interne. 

 Vorbe grele și refuzuri de teama pierderii locurilor de muncă

  

 S-au spus și vorbe grele ieri seară în ședința PDL. Nu au lipsit criticile și înțepăturile, toate generate de implicarea mai mult sau mai puțin a unor membri în campaniile care au trecut. Niță Dermidie a acuzat și el lipsa organizațiilor comunale ce trebuie reformate. Președintele Gabriel Surdu i-a îndemnat pe cei prezenți să facă propuneri pentru funcția de președinte. Primul a refuzat Alexandru Grinea, care a explicat că este funcționar public, iar o posibilă funcție politică iar aduce implicit demisia. El a admis că va ajuta organizația din calitatea de membru.

 

A venit rândul lui Vasile Sandu, fostul șef al Ocolului Silvic Pașcani. Numele său a fost vehiculat înainte de campania parlamentară ca un posibil candidat la fotoliul de deputat contra lui Neculai Rățoi. El a cerut să nu fie numit deoarece:”Eu mi-am dat demisia de la Ocolul Silvic. Depind de salariul de acolo”, a spus acesta în fața colegilor.

 

“Important este și cine va fi președinte. De el va depinde și cum lucrează echipa”, a fost afirmația unuia din membri. Văzând că nu se ajunge la un numitor comun liderul județean a făcut el propunere. Când și-a argumentat decizia a spus că se gândea demult la cel pe care l-a propus. Așa a fost numit Iulian Dominte, asta și după ce Ioan Ioniță l-a propus pentru această calitate. Câștigată în urma ședinței de ieri seară a fost grupul din jurul lui Ioniță.   

 Propus pentru această funcție a fost și Emil Crăciun, dar a refuzat.   

{flv}diverse/discutie pdl{/flv}

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Situație ingrată pentru primarul din Mircești. USR Plus în opoziție!

Marius Parteni

Președintele PSD Iași, despre alegerile din organizația Pașcani:”Sper să aibă rațiune fiecare dintre candidați” (VIDEO)

Marius Parteni

Este oficial: DNA a început urmărirea penală in rem în dosarul în care Cîţu e acuzat de instigare la abuz în serviciu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site