RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iohannis: Sărbătoarea Sfintelor Paști ne apropie. Gândurile noastre se îndreaptă şi către semenii care trec prin încercările unui război

Președintele Klaus Iohannis a atras atenția, în cadrul unui mesaj transmis cu ocazia Sărbătorilor Pascale, asupra războiului purtat pe teritoriul Ucrainei, arătând că „Învierea Domnului reamintește tuturor chemarea creștină la iubirea aproapelui şi îndemnul conviețuirii în pace și bună înțelegere”. 

Președintele a transmis un mesaj cu ocazia Sărbotorilor Pascale FOTO Administrația Prezidențială

Președintele a transmis un mesaj cu ocazia Sărbotorilor Pascale FOTO Administrația Prezidențială

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante.

  

„Sărbătoarea Sfintelor Paști ne apropie, pentru a trăi împreună Învierea Domnului. Oriunde ne-am afla, celebrăm în comuniune biruința vieții asupra morții și a luminii asupra întunericului, reîncărcându-ne cu speranță în puterea tămăduitoare a credinței și a rugăciunii”, a transmis președintele României.

Totodată, șeful statului a subliniat că „în aceste zile speciale, gândurile noastre se îndreaptă și către semenii aflați în suferință, care trec prin încercările cumplite ale unui război nemilos”, amintind astfel de războiul de la graniță, purat de Rusia pe teritoriul Ucrainei.

„Învierea Domnului reamintește tuturor chemarea creștină la iubirea aproapelui şi îndemnul conviețuirii în pace și bună înțelegere. Acestea sunt valorile noastre cardinale, așezate de generații pe o temelie de solidaritate şi spiritualitate creștină.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

​Scholz face apel la Rusia să facă posibilă soluţionarea disputei cu Ucraina privind exportul de cereale

Redacția

Autorităţile din Dâmboviţa nu au găsit leul a cărui prezenţă a fost semnalată prin mai multe apeluri la 112. Jandarmii continuă patrularea în cartierul de la marginea municipiului Târgovişte

Redacția

Vești noi de la meteorologi: Scăpăm de ploile abundente și vijelii?

Redacția
Încarcă...