RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iohannis, în Japonia: Sper ca în curând Kyoto să se poată înfrăți cu o localitate din România

Președintele României a subliniat, cu ocazia întâlnirii cu autoritățile locale din Kyoto, faptul că țara noastră și Japonia vor aprofunda relațiile economice și vor coopera mai bine pe numeroase domenii.

Președintele Klaus Iohannis, în timpul vizitei în Japonia FOTO Presidency

Președintele Klaus Iohannis, în timpul vizitei în Japonia FOTO Presidency

Vă mulțumesc pentru primirea călduroasă cu care ați întâmpinat delegația României! Mă aflu pentru prima dată la Kyoto și vă mărturisesc că sunt deosebit de impresionat de frumusețea acestui loc unic în lume, pe bună dreptate renumit pentru istoria milenară atât de bine păstrată. În egală măsură, am fost extrem de impresionat de locuitorii orașului. Entuziasmul și căldura din inimile lor, precum și măiestria cu care păstrează viu patrimoniul local îmi vor rămâne pentru totdeauna adânc întipărite în suflet”, a afirmat Klaus Iohannis, la întâlnirea cu autoritățile locale.

  

Vizita la Kyoto completează în cel mai fericit mod succesul vizitei pe care am întreprins-o ieri la Tokyo.Am avut onoarea de a fi primit împreună cu soția mea, Carmen, în audiență de Majestatea Sa Împăratul Naruhito și de Majestatea Sa Împărăteasa Michiko. Convorbirea a reliefat cât de profunde sunt legăturile dintre națiunile română și japoneză, construite de-a lungul istoriei noastre comune de peste o sută de ani.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

LIVE Ziua 309 de război. Alarme de raid aerian în Kiev şi Herson / Șeful serviciilor secrete ucrainene spune că lupta e în impas, nicio armată nu e în stare să facă progrese semnificative / Președintele Zelenski îndeamnă populația la solidaritate 

Redacția

Un centru de agrement din Timiș caută brazi de Crăciun / Ajung mâncare pentru capre / ”Ronţăie cu mare plăcere”

Redacția

Un bebeluș nou-născut a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Redacția
Încarcă...