NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalPoliție

Accident grav pe strada Moldovei. O remorcă a unui autocamion încărcat cu lemne s-a răsturnat pe un trotuar! Două persoane transportate de urgență la spital! (FOTO/VIDEO)

Un autocamion plin cu bușteni s-a răsturnat în jurul orei 11.30 pe strada Moldovei, la doar câțiva metri după ce a ieșit din intersecția de la „Constructorul”. O parte din buștenii din remorca răsturnată s-au împrăștiat pe trotuar, acolo unde de obicei lumea stă la „ocazie” sau la microbuz.

Camion cu lemne răsturnat pe Moldovei! Trafic blocat!

Publicată de Redactia Atv pe Miercuri, 8 martie 2023

În urma accidentului salvatorii de la ISU și angajații de la Salvare au intervenit și scos de lângă buștenii răspândiți pe trotuar două persoane care au fost transportate de urgență la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Deocamdată nu se știe cât de grav au fost accidentate, însă a fost necesară transportatea lor pe targă către mașinile de salvare.

Advertisements

Pentru a căuta alte victime, pompierii și șoferul autovehicolului au eliberat trotuarul de lemnele  răsturnate cu ajutorul unei macarale atașate vehicolului de transport.

  

Cel mai probabil cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la condițiile de trafic, polițiștii urmând să stabilească cauza exactă a accidentului.

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Un tânăr de 19 ani a lovit un bărbat cu care se certase de la un incident rutier până a murit

Redacția

Brazi confiscați de polițiști! Ce trebuie să știți pentru a nu avea probleme cu oamenii legii

Ema Roman

Pașcani: 55 de sancțiuni în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea ordonanțelor militare

Oana Cordoneanu
Încarcă...