NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Întrunire de urgenţă a miniştrilor de externe din Uniunea Europeană după anunţul lui Putin privind mobilizarea rezerviștilor

Miniştrii de externe ai Uniunii Europene vor avea o reuniune de urgenţă la New York în cursul zilei de miercuri, transmite Reuters, citată de News.ro. Anunţul a fost făcut de mai mulţi diplomaţi, iar întrunirea are loc după ce preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat mobilizarea a sute de mii de ruşi pentru a lupta în Ucraina.

Miniştrii de externe se află la New York pentru reuniunea anuală a liderilor mondiali la Naţiunile Unite.

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat miercuri mobilizarea parţială în Rusia, potrivit BBC.

Putin a avertizat că Rusia va folosi toate mijloacele pe care le are la îndemână, adăugând că aceia care încearcă să utilizeze şantajul nuclear împotriva Rusiei vor descoperi că lucrurile se pot întoarce împotriva lor. ”Nu blufez”, a spus el.

Advertisements
Advertisements
  

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

The New York Times: Donald Trump a făcut presiuni asupra ministrului justiţiei pentru a declara că alegerile prezidenţiale au fost ”fraudate”

Redacția

Românii au fost implicați în furtul de cabluri ce a oprit timp de cinci ore circulația trenurilor de mare viteză dintre Madrid și Barcelona

Redacția

Stagiul militar redevine obligatoriu . Ministrul Apărării: “Vă reamintesc că stagiul militar în România este suspendat, nu anulat!”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site