NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Întrebările unor angajați, de la Serviciul de Ambulanță și Spitalul Municipal, legate de programul restricționat de apă:”De ce opresc apa pe timpul pandemiei?”

Lipsa apei pe timp de noapte este o problemă ridicată de angajați ai Serviciului de Ambulanță și Spitalul Municipal. Întrebarea celor care ne-au sesizat acest aspect este aceea dacă cineva știe că sunt îngreunate activitățile.

Un mesaj primit în acest weekend de la mai mulți angajați ai celor două unități medicale sună așa:„La noi, la cei de la Serviciul de Ambulanță și Spital, se gândește cineva?  Noi cum spălăm și dezinfectăm mașinile după fiecare cursă? Vor să ne umplem de COVID -19 sau alți microbi? De ce opresc apa noaptea, mai ales acum pe timpul pandemiei?”.

Vom proteja identitatea celor care ne-au rugat să adresăm aceste întrebări, din motive lesne de înțeles. În această perioadă de pandemie, fiecare echipaj  de la Ambulanță trebuie spălat în interior și dezinfectat.

De asemenea, la nivelul Spitalului Municipal spălatul și dezinfectatul holurilor, saloanelor sau sălilor de operație trebuie realizat frecvent. 

loading...
Advertisements

Related posts

Directorul Spitalului Muncipal de Urgenţă Paşcani – despre investițiile din 2016 și piedicile întâmpinate

Ema Roman

15 moduri surprinzătoare de a folosi uleiul de cocos

Redacția

Gata cu plimbatul copiilor printre spitale. S-a înființat o nouă linie de gardă la Sf. Maria

Redacția
Încarcă...