NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Pașcani: Apel către cetățeni cu privire la depozitarea și colectarea deșeurilor vegetale!

Primarul Municipiului Pașcani face un apel către cetățeni, cu privire la modul de depozitare a deșeurilor vegetale. Recomandarea autorității locale este aceea ca ele să nu mai fie depozitate la un loc cu gunoiul menajer.

Marius Pintilie, primarul Pașcaniului, recomandă cetățenilor să depoziteze separat resturile vegetale, după care să contacteze instituția locală pentru a fi ridicate.

“Fac un apel la cetățeni să nu mai depoziteze în saci, deșeuri vegetale. Îi rog să sune la sediul Primăriei, pe numerele de telefon care sunt publice. Vom trece noi să le ridicăm, pentru a le transporta către platforma din zona fostei gropi de gunoi. Încercăm prin toate mijloacele să micșorăm cantitatea de gunoi, chiar și printr-o astfel de măsură, prin depozitarea și colectarea selectivă. Plătim bani către operatorul de salubrizare, pentru că nu reușim să fim eficienți. Sunt convins că cetățenii înțeleg cât de important este să facem aceste eforturi”, a spus primarul Pintilie.

Numărul de telefon unde cetățenii pot anunța și solicita ridicarea deșeurilor vegetale este 0232/76.23.00, de luni până vineri.    

Advertisements

Related posts

Alocaţiile pentru copii se majorează de astăzi. Plata aferentă lunii aprilie se va face în mai

Redacția

Noul cimitir municipal, aşteptat de păşcăneni. Ce spune edilul local!

Ema Roman

Primarul municipiului a inspectat problematica infrastructurii rutiere!

Marius Parteni
Încarcă...