RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Interesele politice primează, vocea celor 3.089 de păşcăneni, nu contează: Pantazi va reveni cu proiectele pro ApaVital şi ARSACIS

Primarul Municipiului Paşcani va reveni în plenul Consiliului Local cu proiectele de hotărâre care privesc revenirea la ARSACIS şi ApaVital. După audienţele ţinute astăzi la Primărie, edilul local a confirmat faptul că aparatul de specialitate lucrează la pregătirea materialelor, deşi ele au mai fost introduse pe ordine de zi în şedinţa din 31 martie.

Pantazi a spus că sigur acestea se vor regăsi pe ordinea de zi, fără a menţiona ziua în care se va ţine şedinţa. “Nu pot preciza data la care se va ţine şedinţa, dar pregătim materialele cât mai urgent posibil. Cu siguranţă vor fi şi acele proiecte”, a susţinut Dumitru Pantazi, primarul Municipiului Paşcani.

  

Reamintim faptul că în şedinţa de la finele lunii martie, proietele de hotărâre privind revocarea deciziilor Consiliului Local de renunţare la ARSACIS şi denunţarea unilaterală a contractului de delegare a serviciului de apă către ApaVital, nu au putut fi discutate întrucât primarul, în calitate de iniţiator, nu se afla în sala de şedinţă, iar vicepriamrul Vasile Axinte a solicitat retragerea lor la ordinul lui Dumitru Pantazi.

În realitate, la şedinţă nu se aflau toţi consilierii PSD, iar edilul local nu se baza pe votul propriului partid. După şedinţă, acesta s-a plâns conducerii judeţene a partidului care a transmis un ordin clar consilierilor: cine nu votează, pierde mandatul.  

Reamintim că în luna noiembrie 2014, primarul Pantazi a susţinut iniţiativa cetăţenilor aducând în discuţie motivele pentru care trebuie votate proiectele iniţiate de societatea civilă, după ce formulase plângere la Parchet, suspectând falsuri pe listele cu semnături.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Dezbaterea publică a Strategiei de Dezvoltare a Municipiului Pașcani pentru anii viitori nu a stârnit interes în rândul cetățenilor (VIDEO)

Răzvan Grecu

Primăria pregătește un preț redus pentru agenții economici interesați de amenajarea unei terase la ștrand

Marius Parteni

Ștrandul Municipal Pașcani se deschide vinerea aceasta

Ema Roman
Încarcă...