RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Administratorul public, bătaie de joc pe bani publici: Licitații anunțate după termenul de depunere a ofertelor!

Primăria Pașcani continuă seria gafelor administrative. Autoritatea publică a ajuns să anunțe pe pagina de Facebook proceduri de licitație, ce au ca termen de finalizare luna iunie. Culmea, anunțul este postat pe 7 Iulie, dar nimeni nu a sesizat aspectul.

Vorbim despre licitații cordonate de Gică Zanet, administratorul public, Iulian Perțu – Compartimetul Tehnic și Investiți, precum și un consultant din rândul celor independeți.

Potrivit anunțului publicat pe pagina de internet a instituției, o parte din achizițiile anunțate ar fi trebuit finalizate în perioada aprilie – iunie 2020. Vorbim de achizițiile pentru proiectarea și execuția lucrărilor de amenajare au unor terenuri sportive, parcului de pe strada Izvoarelor și piața din zona vale.

Toate acestea sunt proiecte promise de mulți ani de primarul Dumitru Pantazi. Am încercat astăzi să aflăm un punct de vedere legat de aceste neconcordanțe, dar nu am primit nici un răspuns din partea Biroului de Presă din cadrul Primăriei Pașcani.

  

Menționăm că licitațiile sunt monitorizate de administratorul public Gică Zanet, cel care încasează un salariu de peste 12 mii lei lunar.

Related posts

A treia etapa a dezinsecției și a deratizării

Ema Roman

Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor : „Autostrada Unirii este o necesitate, nu un moft!”

Arteni Denisa Mădălina

O convocare pierdută, o hotărâre retroactivă și o decizie curioasă a Irinei Jitaru ar putea duce la anularea hotărârii majorării salariilor angajaților Primăriei Municipiului Pașcani

Răzvan Grecu
Încarcă...