NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Automotorul produs de “Electroputere VFU” scos în teste pe calea ferată

Electroputere VFU Pașcani a început testările automotorului Dissel produs în fabrică. Astăzi, 22 iulie 2020, a efectuat teste privind frâna de staționare în pantă.

În cursul zilei, automotorul DMU a ieșit din incinta fabricii, pe calea ferată din stația CF Pașcani. De aici a plecat în teste spre ruta Pașcani-Mestecăniș, cu întoarcere în depoul producătorului.

După încheierea acestor probe, vor rămâne de efectuat probele de calitate a mersului în curbe cu raze mici și foarte mici, urmând obținerea omologării finale. După certificare, acest model va fi disponibil pentru achiziție în mai multe țări din Europa și nu numai, devenind astfel un instrument de promovare a spiritului și școlii de inginerie din România.

Automotorul diesel produs de Electroputere VFU Pașcani, este destinat transportului pe distanțe medii cu viteză maximă de 120 km/h și este alcătuit din trei vagoane (vagon motor + vagon remorcă+ vagon motor).

  

Pot călători în total 164 de pasageri (142 la clasa a 2-a și 22 la clasa 1), iar trenul are 60 de metri lungime.

Advertisements

Related posts

PP DD Pașcani a depus 19 amendamente la proiectul de buget. Parc fotovoltaic, dotarea cu GPS a mașinilor Consiliului Local și consesionarea prin licitație publică a terenurilor de la Sera din Blăgești, sunt câteva dintre inițiative! Citește și comentează!

Răzvan Grecu

Rectificare: Consilierul Sorin Olariu nu face parte din Comisia de evaluare a ofertelor pentru închirierea spațiilor deținute de Primărie

Răzvan Grecu

Schema de minimis propusă de liberali – un proiect blocat din cauza secretarului Primăriei

Răzvan Grecu
Încarcă...