NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Întâlnire cu scântei la Primărie pe subiectul ApaVital:”Dacă mai vreți o revoluție la Pașcani, se mai poate face”

Dis de dimineață, pășcănenii au ieșit din case și s-au îndreptat spre Primărie, pentru a cere socoteală edililor cu privire la acțiunea de sistare a apei demarată de angajații ApaVital. Cum primarul Dumitru Pantazi este în continuare în concediu, viceprimarul a poftit nemulțumiții la o întrunire în sală de spectacole din incinta Primăriei.

 

  

Vasile Axinte a început discuția cu cetățenii prin a face înțelese intențiile sale, mai exact activitatea de bază pe care o are. În acest sens el a menționat că nu i-a plăcut niciodată politica, interesul său fiind îndreptat către administrație.”Eu nu am venit aici să fac politică, ci administrație. Nici nu-mi place politica. Unii promit mai mult decât pot să facă. Politica a făcut varză țara”, a declarat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani.

Enervați de lunga introducere, oamenii din sală i-au atras atenția edilului local faptul că altul este scopul întâlnirii. Trecând la problema vitală, au curs, rând pe rând, nemulțumiri și vociferări.

Când un bărbat a strigat revoltat că responsabilul se află printre cei din Primărie, Axinte i-a răspuns pe un ton calm, că nu va plăti nimeni din Primărie, pentru că nu se face nimeni vinovat personal de această situație.

În plen a fost ridicată și problema celor care locuiesc doar pe timp de iarnă la bloc sau a celor care pleacă perioade lungi în străinătate.  De asemenea, cineva a ținut să precizeze că nu numai cazul ApaVital îi revoltă, ci și problemele legate de situația canalizărilor din oraș.

 Spre sfârșitul întâlnirii a avut loc un schimb de replici presărate cu ironie și subtilități între viceprimarul Axinte și consilierul PNL Marius Pintilie, prezent în sală pentru a discuta cu cetățenii.

Obosit și întristat de întreaga tevatură ce ține de câteva luni bune, un bărbat s-a ridicat de pe scaun și a strigat: “Dacă mai vreți o revoluție la Pașcani, se mai poate face. S-a iscat o revoluție de la un popă și se mai iscă o revoluție de la un motiv principal de viață. Apa este viață!”

Citește și {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Advertisements

Related posts

Războiul debranșărilor la Pașcani continuă. Noi blocuri sistate de la apă, de operatorul județean

Marius Parteni

ApaVital a încasat o sumă imensă de la Primăria Pașcani pentru canalizarea și epurarea apei de ploaie! Primarul facturează redevența încălcând decizia consilierilor, deși ar putea interveni prescripția!

Răzvan Grecu

Serviciul public de apă revine la Iași după 17 ani de autonomie locală. Efectele? Prețul apei crește, problema pierderilor rămâne

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site