RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Înscrieri pentru tabăra de creație „Pasiuni lăuntrice” de la Ruginoasa

Copiii care vor să își petreacă vacanța în mod creativ și să deprindă meșteșuguri populare sunt așteptați să se înscrie în perioada 8-22 iunie, în Tabăra de creație ,,Comori lăuntrice”.

Evenimentul, aflat la prima ediție, este organizat de Centrul Cultural Ruginoasa. Conform anunțului postat pe pagina de facebook a instituției, proiectul oferă copiilor și tinerilor șansa să petreacă o vacanță de neuitat descoperind cu ajutorul unor cunoscuți creatori populari, în cadrul atelierelor de creație, tainele unor străvechi meșteșuguri: olărit, icoane pe lemn și sticlă, pictură naivă, cusut – țesut, împletituri, măști populare, dansuri populare și activități de socializare și divertisment ( concursuri,teatru,poezie, muzică, joc,etc).
Înscrierile se fac pe baza certificatului de naștere sau carte de identitate, la Centrul Cultural Ruginoasa care organizează evenimentul în colaborare cu Primăria din localitate, Consiliul Județean Iași, în colaborare cu Parohiile și Școlile din Ruginoasa și Dumbrăvița.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Clubul Copiilor din Pașcani dispune de o nouă aparatură care va ușura munca elevilor și profesorilor

Teona Gherasim

Încep înscrierile pentru Bacalaureat 2021. Ce acte trebuie să conțină dosarul de înscriere

Redacția

Festival Regional de Folclor la Pașcani ”Drag mi-i cântecul și jocul ”, ediția a II a

Răzvan Grecu
Încarcă...