RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Informația confirmată. Lucian Tărăboanță a fost reținut ieri de polițiștii de la SIF și eliberat în această dimineață. Tărăboanță:”Am intrat din cauza unui angajat. Sunt nevinovat. S-au convins probabil și anchetatorii”

În urma perchezițiilor domiciliare care au avut loc joi, 7 februarie, la Pașcani, Hârlău și Iași, la persoane suspecte de evaziune fiscală și spălare de bani a fost reținut pentru 24 de ore pășcăneanul Lucian Tărăboanță.

 

S-a pus sechestru asigurator pe trei imobile și un tir aparținând acestuia. Afaceriatul pășcănean a fost eliberat în cursul zilei de astăzi. Procurorii nu au considerat necesară prezentarea acestuia în fața judecătorilor cu propunerea de arestare pentru 29 de zile. Ei au considerat că nu sunt suficiente probe și că nu prezintă un pericol social.

  

 „Cele două persoane reținute în cursul zilei de ieri, unul din Pașcani și unul dintr-o localitate din zonă, au fost eliberate în această dimineață. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale”, ne-a declarat Anca Vijac purtător de cuvânt al IPJ Iași.  

Afaceristul pășcănean care a fost reținut în urma controalelor de ieri se apără și spune că este nevinot. El ar fi intrat în atenția autorităților din cauza unui angajat. Lucian Tărăboanță spune că a cooperat pe timpul verificărilor și a răspuns la toate întrebările.

”Am intrat din cauza unui angajat. Sunt nevinovat. S-au convins probabil și achetatorii, după ce le-am prezentat justificări. Mai multe nu pot spune”, ne-a declarat Lucian Tărăboanță.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Familie de pășcăneni păcălită prin metoda rudei care a avut un accident rutier

Marius Parteni

Şoferiţă arestată după trei luni de la accident. A încercat să-i ducă de nas pe poliţişti

Redacția

Accident grav la Războieni. Un mort și doi răniți

Redacția
Încarcă...