RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Legea junglei la Pașcani. Se parchează pe trotuar și pe trecerile de pietoni (VIDEO)

Polițiștii locali au aplicat în ultima perioadă zeci de amenzi șoferilor ce nu respectă legea, în special pentru parcarea și staționarea autovehiculelor.

Zilele trecute doi șoferi au fost depistați cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate în zona pieței agroalimentare din zona vale cum își parcau mașinile pe trotuar sau chiar pe trecerea de pietoni.În zona respectivă, în special duminica cetățenii atât din Pașcani cât și din suburbii vin la cumpărături. Cu această ocazie nimeni nu mai respectă legea iar fiecare își parchează mașina, duba sau camionul unde apucă, de multe ori chiar în mijlocul străzii.

  

{flv}diverse/STATIONARE PE TROTUAR{/flv}

De exemplu, în data de 5 septembrie, Gabriel Adam din Roman în calitate de șofer al unui autovehicul marca Volkswagen, a oprit voluntar în loc nepermis, respectiv pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător de pe strada Izvoarelor în dreptul Liceului ”Miron Costin”. Pentru fapta sa, a fost amendat cu suma de 160 lei și a primit 2 puncte penalizare conform Ordonanței de Urgență 195/2002.

{flv}diverse/Parcare pe trecerea de pietoni IS.06.UIT{/flv}
Un șofer cu tupeu mai mult este Marius Olăreanu din Ciortești, care a parcat mașina pe întreaga lățime a trotuarului situat pe strada Ceferiștilor din fața SC Avicola. Mai mult, el a deschis și ușile din spate ale mașinii pentru a alimenta cu marfă magazinul, ocazie cu care trecătorii au trebuit să meargă pe stradă. Polițiștii locali l-au amendat cu 150 lei amendă conform Hotărârii de Consiliu Local 30/2002.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

PESTE 30.000 DE ŢIGARETE RIDICATE DE POLIŢIŞTI DE LA UN PĂŞCĂNEAN! BĂRBATUL SE AFLĂ SUB CONTROL JUDICIAR

Ema Roman

Bătrână de 81 de ani din Blăgești bătută și violată de un tânăr de 23 de ani

Marius Parteni

Nota de plată pentru tinerii care au violat o minoră din Pașcani. Punct final în proces

Redacția
Încarcă...