NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tineri pășcăneni cercetați de polițiști după ce au spart un apartament din zona vale

Trei pășcăneni sunt cercetați de polițiști după ce în luna decembrie 2012 au spart un apartament.

Ion Radu de 24 de ani, Cezar Anghel de 19 sunt cercetați în stare de libertate și Petru Baras de 28 de ani se află în arest. Pe data de 18 decembrie 2012 aceștia au spart un apartament din zona vale, str.Izvoarelor la familia Costan de unde au furat un calculator, bijuterii și haine, prejudiciul fiind de 6000 lei. Au fost recuperate doar hainele. Polițiștii continuă cercetările, iar dacă vor fi găsiți vinovați riscă între 3-15 ani de închisoare pentru furt calificat. Petru Baras se află deja în arest pentru alt furt, tânărul fiind recidivist.

 „În luna decembrie 2012 la Poliția municipiului Pașcani s-a înregistrat un dosar penal în care proprietarul unui apartament din zona vale reclama faptul că în perioada în care a lipsit de la domiciliu persoane necunoscute i-au spart apartamentul și din interior i-au sustras mai multe bunuri. În urma activităților de cercetare desfășurate de polițiști au fost identificați autorii acestui furt. Cercetările sunt în curs de desfășurare, iar la finalizare dosarul va fi înaintat la Parchet. Unul dintre tineri este arestat într-o altă cauză tot pentru furt din locuință”, a declarat cms-șef Tiberiu Dogaru, șef adjunct Poliția Pașcani.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Victima accidentului rutier de pe trecerea de pietoni, din apropierea sensului giratoriu situat pe strada Grădiniței, a încetat din viață la spital. Primăria nu a luat nici o măsură

Marius Parteni

Mașină proiectată într-un cap de pod, după o explozie la una dintre anvelope

Marius Parteni

ATENŢIE LA CINE VĂ TRECE PRAGUL!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site