NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

ISU organizează etapa judeţeană a concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă. Anul trecut cei din Lespezi au ocupat locul I

La fel ca în fiecare an, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al Judeţului Iaşi, cu sprijinul Consiliului Judeţean, organizează etapa judeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă, competiţie ce are ca principal obiectiv perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

Concursurile se vor desfăşura în zilele de 11 iunie pentru serviciile private şi respectiv 12 iunie pentru cele voluntare, începând cu ora 09:00, pe Stadionul Tineretului din municipiul Iaşi.

Astfel, membrii serviciilor voluntare şi private vor avea de parcurs trei probe practice – “Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4 x 100 m” şi „Dispozitivul de intervenţie”, unde vor demonstra că şi-au însuşit modul de utilizare a tehnicii din dotare şi că sunt pregătiţi să intervină pentru stingerea incendiilor care pot izbucni la gospodăriile populaţiei sau la diferite instituţii şi obiective economice.

  

Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă este postat pe site-ul ISUJ Iaşi, www.isujis.ro

Serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă clasate pe primele trei locuri vor fi recompensate, la finalul concursurilor, cu medalii şi cupe asigurate de către Consiliul Judeţean Iaşi. De asemenea, serviciile care vor ocupa locul I vor participa, în perioada 01-15 iulie, la etapa interjudeţeană.

Amintim rezultatele deosebite obţinute anul trecut de către Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Lespezi, care a ocupat locul I la etapa naţională a acestui concurs.

ReprezentanţiiInspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al Judeţului Iaşi urează mult succes serviciilor participante!             

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Toți tăticii din UE vor avea dreptul la zece zile de concediu paternal

Redacția

IMPORTANT pentru toate FEMEILE din județul Iași: AJOFM tratează ultima parte a unui proiect important care vizează non-discriminarea de gen!

Răzvan Grecu

Legea împotriva leneşilor la votul final. Refuzi un loc de muncă nu mai primeşti ajutoare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site