NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Încep înscrierile la clasa pregătitoare și clasa I. “Ziua porților deschise” la Școala „Iordachi Cantacuzino” și liceul „Mihai Busuioc”

Părinții care se pregătesc să își înscrie copiii în clasa pregătitoare, cât și în clasa I, sunt așteptați să participe la Ziua porților deschise de la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” și Școala „Iordachi Cantacuzino” din Pașcani.

Aceștia pot vizita spațiile dedicate activităților claselor pregătitoare și pot purta discuții cu personalul unității de învățământ implicat.

Luni, 24 februarie, între orele 9.00-17.00 la Liceul Tehnologic Mihai Busuioc va fi „Ziua porților deschise”. Pentru anul școlar 2014-2015, este 1 clasă pregătitoare  cu 25 de locuri și 1 singură clasă I, unde mai sunt 4 locuri.

  

În perioada 5-7 martie și la Școala Iordachi Cantacuzino va avea loc „Ziua porților deschise”.  În această unitate școlară sunt 4 clase pregătitoare, 2 cu 26 de copii și 2 cu 28 de copii și 4 clase I, unde mai sunt 5 locuri.  

La clasa pregătitoare se pot înscrie toţi copiii care împlinesc vârsta de 6 ani până pe data de 31 august 2014. Cei care împlinesc această vârstă până la sfârşitul anului se pot înscrie doar după o evaluare a nivelului de dezvoltare psihosomatică a copilului. Aceasta poate fi făcută între 18 februarie şi 12 martie. Copiii care au împlinit vârsta de 7 ani şi care nu au parcurs clasa pregătitoare pot fi înscrişi direct în clasa I.

Înscrierea în clasa zero se va face în două etape. Prima are loc între 24 februarie şi 14 martie, când părinţii vor completa online sau la sediul şcolii cererea tip de înscriere.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Colegiul „Sadoveanu”: Premii importante obținute de zece elevi la un concurs internațional de religie

Redacția

Anisie: Numărul de ore se va reduce în acest an școlar doar la clasa pregătitoare. Pentru restul elevilor, abia în anii următori

Redacția

Coronavirusul văzut prin ochii elevilor de clasa a V-a

Iulia Atodiresei

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site