NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers

Încep Balurile Bobocilor. Elevii de la „Miron Costin” dau startul spectacolului

Începe distracția pentru liceeni. După cum ne-am obișnuit deja, în fiecare an, în aceasta perioadă, liceele pășcănene îi aleg pe cei mai buni și frumoși boboci. Balurilor sunt organizate, ca în fiecare an, la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”.

 

 Cei care vor sparge gheața sunt elevii de la liceul teoretic „Miron Costin”. Evenimentul va avea loc vineri, 26 octombrie de la ora 17.00 , iar prețul unui bilet este de 7 lei.

 „Facem parte din echipa de organizatori și sunt opt echipe din care fiecare clasă care și-a ales câte o echipă și se ocupă de ea. Vor fi opt probe de aptitudini, proba de prezentare și două probe surpriză. După bal organizăm o petrecere special pentru boboci și organizatori, profesori la restaurantul Select. Biletele vor fi puse în vânzare în cursul acestei săptămâni și se găsesc la toți elevii de la clasa a XII-a”, ne-au spus elevele Irina Ursu și Nicoleta Hărmănescu, două dintre organizatoarele balului Bobocilor de la liceul „Miron Costin”.

Și Colegiul Tehnic „CF Unirea” organizează Balul Bobocilor pe data de 9 noiembrie, începând cu ora 16.00, la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”, prețul unui bilet 12 lei. Tema din acest an va fi „Bobocii în Uniunea Europeană”. After Party va avea loc la Club Relaxa, prețul unui bilet fiind de 5 lei. Invitat special va fi dj Michael Star, care se va ocupa de sonorizare, lumini, va cânta și va mixa.

„Pe lângă acțiunea distractivă, balul trebuie să aibă și o amprentă educativă. Fiecare pereche va reprezenta o țară a Uniunii Europene, au fost deja trase la sorți aceste țări, iar probele de concurs vor fi alcătuite în așa fel încât elevii să poată să-și folosească talentul și să-și pună amprenta personalității în momentele respective. Echipele vor trece prin cinci probe,  va exista și una în care vor fi testate cunoștințele despre Uniunea Europeană”, ne-a declarat profesor Valerica Crețu, Colegiul  Tehnic „CF Unirea”.

 Elevii de la Colegiul „Mihail Sadoveanu” și liceul „Mihai Busuioc” nu au fixat o dată pentru derularea acestui eveniment, iar cei de la liceul economic „Nicolae Iorga” nu organizează Balul Bobocilor.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Rămăşiţele unei corăbii vikinge, descoperite în Norvegia deasupra unui mormânt

Redacția

Povestea „Orfanilor de pe Titanic”, scăpați din ghearele morții, în ultima barcă de salvare. Mesajul unui tată care a murit fericit: „Să îi spui mamei că încă o iubesc și că am crezut că vom putea trăi fericiţi, în Noua Lume”

Redacția

Ești izolat la domiciliu? Iată ce-ți oferă Netflix

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site