NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Încă 12 milioane de lei de la CNI pentru drumuri

Al doilea lot al lucrărilor scoase la licitaţie în toamna anului trecut de Compania Naţională de Investiţii pentru refacerea unor drumuri de interes local din comunele Mogoşeşti-Siret şi Todireşti a fost atribuit asocierii Enviro Construct SRL şi Road Engineering Project SRL. Suma care le revine în acest contract este de 7,15 milioane de lei, de la 9,74 milioane estimate la lansarea licitaţiei. Sunt vizate refacerea unor drumuri afectate de calamităţi în anii 2014 şi 2017 în localităţile Mogoşeşti-Siret şi Muncelul de Sus. Durata contractului este de 50 de luni, dintre care 36 reprezintă perioada de garanţie.

Atribuirea contractului a fost întârziată de contestaţii. Pentru cealaltă parte a lucrărilor, refacerea unui pod şi a 11 segmente de drum sătesc din Băiceni (Todireşti) totalizând 4,5 km, contractul a fost atribuit încă din iunie unei asocieri de trei firme ieşene. Oferta Artehnis, Conest şi Tehno Forest a câştigat competiţia în faţa altor nouă propuneri, iar de la valoarea estimată de 6,35 milioane de lei s-a ajuns la 5,03 milioane. Durata contractului este tot de 50 de luni. 

ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzile Ștefan cel Mare și N. Iorga, din Pașcani

Redacția

Nouă străzi din Târgu Frumos intră în reabilitare

Redacția

Laura Pașcu explică, cu citate din lege, unde a greșit municipalitatea în achizițiile publice din ultimii ani! Funcționarul public solicită Curții de Conturi verificarea contractelor de asfaltare a două străzi!

Răzvan Grecu
Încarcă...