NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Important pentru elevii şcolilor de şoferi din Paşcani! Deputatul Vasile Axinte face demersuri pentru scurtarea timpului între examenul teoretic şi cel practic

Toţi cei care au susţinut examenul pentru Şcoala de Şoferi la Paşcani ştiu cât de mult timp trebuie să aştepte până să vadă  permisul în mână. Situaţia este cu atât mai problematică, cu cât majoritatea dintre elevi nu promovează examenul la traseu din prima încercare.

 

Distanţa dintre examenul teoretic şi cel pratic ar putea fi scurtată, după ce deputatul Vasile Axinte, a declarat că intervine pentru ca proba traseu să fie dată cât mai repede la Pașcani.

  

„Fac demersuri ca în Pașcani examenul auto – proba traseu, să fie programată cât mai aproape de data când candidatul a reușit să obțină sala, acum aceștia fiind programați la un interval de 4 luni. Am luat legătura cu prefectul județului Iași, Marian Șerbescu și sper ca în următoarele luni, discuțiile să se concretizeze iar cetățeanul să nu mai fie nevoit să aștepte atât de mult. Nu e corect față de persoanele care plătesc școala! Trebuie să le arătăm respect! Am propus ca examinatorii să vină în oraș de două ori pe săptămână. Prefectul spune că situația urmează să se rezolve după ce se vor suplimenta locurile la acest Serviciu”, a declarat deputatul Vasile Axinte. 

În municipiul Paşcani, în fiecare zi de joi sunt examinate peste o sută de persoane. Dintre acestea, doar câteva zeci reușesc să obțină carnetul de conducere, aglomerând astfel, următoarele zile de programare a examenului. 

Tot în Paşcani vin pentru examen şi persoane din Târgu Frumos, comunele din împrejurimi şi chiar din Hîrlău.

 

 

 

Advertisements

Related posts

Concediată pentru că a arătat degetul mijlociu către coloana oficială a lui Trump

Redacția

Agricultorii au declarat război sateliţilor

Redacția

Vizita Papei la Iaşi, pregătită cu sute de voluntari

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site